Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Tom Henry Sundøen

Sundøen

Ortopedisk spesialist

Tom Henry Sundøen

Ortoped og daglig leder

Tom Henry Sundøen er ortopedkirurg og traumatolog med særlig kompetanse innen avansert skopisk kirurgi i skulder, albue, håndledd, hofte, knær og ankel. Han utfører skopi i hofteledd som en av få ortopeder i Norge. Han får derfor pasienter fra hele landet.

På Colosseum Faust i Moss utfører han avansert ortopedisk dagkirurgi. Hovedtyngden er skulder-, hofte- og knekirurgi. Han kan henvise både til offentlige og private sykehus. Bruker regelmessig injeksjonsterapi via ultralyd for å sikre riktig diagnose. Lang erfaring med MR tolkning av muskel og skjelett. Over 10 års erfaring med bruk av platerikt plasma, PRP.

Tom Henry har medisinsk grunnutdannelse fra Tyskland og er norsk spesialist i ortopedi/kirurgisk ortopedi. Han har dessuten solid erfaring innen traumatologi, idrettsmedisin og protesekirurgi.

Han har jobbet som overlege på diverse sykehus og vært sentral i oppbygging av en velfungerende dagkirurgisk enhet ved Volvat Fredrikstad.

Tom Henry har bred kompetanse innen ortopedi og stor kontaktflate i kirurgisk miljø og er i tillegg sakkyndig for forsikringsselskap og rettsvesen. Han gjør vurdering av medisinsk invaliditetsgrad og second opinion vurderinger.

Velkommen til en grundig ortopedisk konsultasjon.