Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Satser 20 milljoner på privat kirurgi

Finansavisen skriver om Colosseum Faust

“Colosseum Faust, en dagkirurgisk enhet i Moss som utfører operasjoner innen ortopedi, gastrokirurgi, øre-nese-hals, karkirurgi og plastikkirurgi. Klinikken åpnet i november 2019.

I de store selskapene rømmer kompetansen
Tom Henry Sundøen, Colosseum Faust

– Både jeg og kollegene ønsket å eie egen arbeidsplass, og det er planen at vi skal gjøre fremover. Ved å tilby eierskap vil vi aldri gå tom for faglig kompetanse. I de store selskapene rømmer kompetansen fordi man ikke ønsker å være en del av et system der faget glemmes eller styres av økonomer, hevder Sundøen”.

……..

“Henter omsetning fra tre kilder

Tanken er at inntektene skal komme fra tre kilder: Pasienter som dekker behandlingen fra egen lommebok, avtaler med det offentlige, og operasjoner som blir dekket av private helseforsikringer.

– Vi skal konkurrere med de store, som Volvat og Aleris. Vi ønsker å være en innovativ kirurgisk klinikk som har landsfunksjon på en del problemstillinger, sier Sundøen.

– Allerede før åpning har vi operert pasienter fra Tromsø, Bergen og Stavanger. Vi skal være prisgunstige, og pasientene vil kjenne at vi har hjertet vårt i dette prosjektet, sier Sundøen”

Les mer her