Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Brystforstørring

Hva er brystforstørring

Brystforstørring med silikonproteser er et inngrep hvor man lager en lomme under brystkjertelen eller under brystmuskelen og setter inn en brystprotese.

Hvem passer operasjonen for

Brystforstørring med proteser er et inngrep for deg som har små bryst. Du synes at bryststørrelsen din ikke passer til kroppsfasongen eller har alltid ønsket deg større bryst.

Hvordan utfører man en brystforstørring med proteser

Før inngrepet vil kirurgen tegne på deg. Dere har på forhånd snakket om hvilken forventninger du har til størrelsen på protesene og du har fått veiledning. Selve inngrepet med brystforstørring foregår i narkose. Her lager man en lomme til protesen under brystet ditt. Kirurgen vil ofte bruke prøveproteser til å finne den protesen som passer best til din kropp. Til slutt legges silikonprotesen i ønsket posisjon og såret blir sydd med sting som løser seg opp av seg selv. Du får et ca. 5 cm. langt arr som blir lite synlig under brystet. Til slutt legges det på tape og du får på deg en kompresjons-BH.

Hvilken type proteser brukes det på Colosseum Faust

På Colosseum Faust bruker vi silikon proteser fra produsenten Mentor. Dette er et meget trygt valg som også brukes ved Oslo universitetssykehus. Noen private klinikker bruker rimeligere silikonproteser som kan gå i stykker og lekke silikon etter kort tid.

Mentor tilbyr pasienter som er operert med deres proteser markedets beste garantiordning.

For ytterlige informasjon rund våre brystproteser kan de se på følgende link

http://www.breastimplantsbymentor.net/en-EMEA/

Etter en brystforstørring med proteser

Etter en brystforstørring med proteser kan du ikke drive med sportslig aktivitet i 6 uker. Du må bruke kompresjons-BH i 4 uker dag og natt og deretter 2 uker på dagtid. Det er ingen sting som må fjernes.

Hva kan jeg forvente etter en brystforstørring med proteser

Dette er et inngrep med et flott kosmetisk resultat og høy pasienttilfredshet. Komplikasjonsraten ved en brystforstørring er  lav, men noen kvinner kan miste noe følelse i brystvortene. Proteser fra Mentor må ikke å skiftes ut etter en periode og du kan ha protesene livet ut.

Noen få prosent av kvinner med proteser opplever at de utvikler en kapsel rund protesen. Dette er en hinne som dannes rundt protesen og denne kan noen gang føre til ubehag og at protesen mister sin form. Her må man skifte ut protesen og fjerne kapselen. Mentor har svært lav forekomst av kapseldannelse og gir derfor garanti på sine proteser.

Er det noe mer jeg må vite om når det gjelder brystforstørring med proteser

I de siste årene har det blitt kjent en ytterst sjelden type kreft som kan oppstå hos kvinner som har silikonproteser ( BI-ALCL). På verdensbasis er det mindre enn tusen kvinner som har fått denne type kreft. Noen silikonproteser fra andre merker er derfor trukket fra markedet. Det er ingen protese som har like lav forekomst av denne typen sykdom med tilsvarende lang oppfølgingstid som Mentor.

Trenger du mer informasjon eller ønsker å bestille time ta kontakt på tlf: 69254000 eller bruk bestilling på nett.

Vår plastikk kirurg har lang erfaring med gode resultater

Timebestilling

Du trenger ikke henvisning for å bestille time, og din helseforsikring kan brukes hos oss