Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Brystløft

Hva er et brystløft?

Brystløft er et inngrep hvor man fjerner hud fra brystene. Man forminsker størrelsen på brystvortene og løfter de til en mer attraktiv posisjon. Brystet vil få en mer ungdommelig fasong.

Hvem passer operasjonen for?

Hvis du har løse, hengende bryst, kan et brystløft være aktuelt for deg. Du er i utganspunktet fornøyd med bryststørrelsen, men med tiden eller etter amming har brystet mistet sin form.

Hvordan utføres operasjonen?

Før inngrepet vil kirurgen tegne på deg. Selve inngrepet foregår i full narkose. Her fjerner man hud, strammer opp brystet og løfter brystvorten til riktig posisjon. Nødvendig hud, fjernes og såret blir sydd med sting som løser seg opp av seg selv. Som regel får du arr rund brystvorten og under brystet. Arrene plasseres lite synlige og oppleves som regel ikke sjenerende. Til slutt legges det på tape og du får på deg en kompresjons-BH.

Operasjonen kan også kombineres med at man legger inn brystproteser samtidig for å få økt volum. Ofte er dette imidlertid ikke nødvendig, og de fleste vil være fornøyde kun med et brystløft. Skulle man senere ombestemme seg og ønske mer fylde, er det ikke vanskelig å legge inn proteser senere.

Etter et brystløft

Etter et brystløft kan du ikke drive med sportslig aktivitet i 4- 6 uker. Du må bruke kompresjons-BH i 6 uker dag og natt og deretter 6 uker på dagtid. Det er ingen sting som må fjernes.

Det vil være en del hevelse i vevet og det kan ta inntil 3 måneder før du ser endelig resultat.

Hva kan jeg forvente av et brystløft?

Dette er et inngrep med et flott kosmetisk resultat og høy pasienttilfredshet. Du vil se stor forskjell. Komplikasjonsraten ved et brystløft er svært lav, men noen kvinner kan miste noe følelse i brystvortene. Kvinner med asiatisk eller afrikansk hudtype kan ha utfordringer med arrdannelse.

Trenger du mer informasjon eller ønsker å bestille time ta kontakt på tlf: 69254000 eller bruk bestilling på nett.

Vår plastikk kirurg har lang erfaring med gode resultater

Timebestilling

Du trenger ikke henvisning for å bestille time, og din helseforsikring kan brukes hos oss