Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Brystreduksjon hos menn

Brystreduksjon menn (Gynekomasti)

Hva er gynekomasti

Hos noen menn utvikles brystene mer enn ønsket. Årsaken er ofte overvekt men også bruk av medisiner eller hormoner kan være årsak. I de fleste tilfellene vet man ikke årsaken til at menn utvikler bryst. Gynekomasti kan være overskudd av fett eller en brystkjertel som er forstørret. Hos noen kan det være overskudd av hud, men det er mer sjeldent.

Hvem passer operasjonen for?

Har du fått bryst som du ikke liker? Du er sjenert til å kle av deg foran andre eller tør ikke skifte i garderoben? Du kan være overvektig eller veltrent og allikevel være en god kandidat for brystreduksjon.

Hvordan utfører man en brystreduksjon hos menn?

Før inngrepet vil kirurgen tegne på deg. Selve inngrepet foregår i full narkose. Gynekomasti behandles som regel med fettsuging, men hos noen er det nødvendig med kirurgisk fjerning av hele (eller deler av) brystkjertelen. Da lager man et arr rund brystvorten. Til slutt legges det på tape og du får på deg et kompresjonsplagg.

Etter en brystreduksjon hos menn

Etter operajsonen kan du ikke drive med sportslig aktivitet i 4- 6 uker. Du må bruke egnet kompresjonsplagg i 4 uker dag og natt og deretter 2 uker på dagtid. Det er ingen sting som må fjernes.

Hva kan jeg forvente av en brystreduksjon hos menn

Dette er et inngrep med høy pasienttilfredshet og du vil kvitte deg med noe som du anså som et problem for deg. Komplikasjonsraten ved brystreduksjon er lav, men ved inngrep på brystkjertelen kan man miste noe følelse i brystvortene.

Trenger du mer informasjon eller ønsker å bestille time ta kontakt på tlf: 69254000 eller bruk bestilling på nett.

Vår plastikk kirurg har lang erfaring med gode resultater

Timebestilling

Du trenger ikke henvisning for å bestille time, og din helseforsikring kan brukes hos oss