Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Brystreduksjon

Hva er en brystreduksjon

Brystreduksjon er et inngrep hvor man fjerner hud, fett og brystvev. Man forminsker størrelsen på brystvortene og løfter de til en mer attraktiv posisjon.

Hvem passer operasjonen for?

Brystreduksjon passer for deg som har store og tunge bryster, som noen gang kan gi plager i rygg og nakke. Kanskje størrelsen på brystene dine hemmer deg fra å være fysisk aktiv eller du synes at du har utfordringer med klesvalg.

Hvordan utføres operasjonen?

Før inngrepet vil kirurgen tegne på deg. Her kan du gjerne komme med innspill om hvor mye brystvev kirurgen skal fjerne. Selve inngrepet med brystreduksjon foregår i narkose. Som regel får du arr rund brystvorten og under brystet. Arrene plasseres lite synlige og oppleves som regel ikke sjenerende. Nødvendig hud, fett og brystvev fjernes og såret blir sydd med sting som løser seg opp av seg selv. Til slutt legges det på tape og du får på deg en kompresjons-BH.

Etter en brystreduksjon

Etter en brystreduksjon kan du ikke drive med sportslig aktivitet i 4- 6 uker. Du må bruke kompresjons-BH i 6 uker dag og natt og deretter 6 uker på dagtid. Det er ingen sting som må fjernes.

Hva kan jeg forvente av en brystreduksjon

Dette er et inngrep med et flott kosmetisk resultat og høy pasienttilfredshet. Komplikasjonsraten ved en brystreduksjon er svært lav, men noen kvinner kan miste noe følelse i brystvortene. Kvinner med asiatisk eller afrikansk hudtype kan ha utfordringer med arrdannelse.

Trenger du mer informasjon eller ønsker å bestille time ta kontakt på tlf: 69254000 eller bruk bestilling på nett.

Vår plastikk kirurg har lang erfaring med gode resultater

Timebestilling

Du trenger ikke henvisning for å bestille time, og din helseforsikring kan brukes hos oss