Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Fettsuging

Hva er fettsuging?

Fettsuging er en teknikk hvor fett fjernes permanet med en tynn kanyle gjennom små innstikkshull.

Hvem passer operasjonen for?

Fettsuging passer best for de med lokaliserte fettansamlinger som ikke lar seg slanke vekk. Fettsuging er ikke en slankemetode. Det spiller ingen rolle om du i utganspunktet er slank eller overvektig. De områdene på kroppen som egner seg best for operasjonen er hofteparti, rygg, lår, innside knær, hake og bryst.

Hvordan utføres operasjonen?

Før inngrepet vil kirurgen tegne på deg. Dere blir enige om hvilke områder som skal behandles. Selve inngrepet foregår i full narkose. Gjennom små instikkshull settes det først inn en væske. Etter noe ventetid suges det så ut fett med en pumpe som lager undertrykk og en spesiallaget kanyle. Instikkshullene lukkes så med en sutur. Til slutt får du på deg et kompresjonsplagg.

Etter fettsuging?

Du har som regel lite vond etter inngrepet. Det kan noen gang væske litt fra instikkstedene i noen dager. Du skal bruke kompresjonstøy i 4 uker dag og natt. Gjerne noen uker til på dagtid. Du kan ikke drive med sportslig aktivitet i ca 4 uker etter inngrepet.

Hva kan jeg forvente av fettsuging?

Operasjonen gir en permanent fettfjerning så lenge man holder vekten.

For at man skal få et godt resultat er man avhengig av hud med god elastisitet som trekker seg sammen etter inngrepet.

Jo eldre man er, jo dårligere er hudens elastisitet. I tillegg vil andre faktorer påvirke hudens elastisitet. Det kan være genetiske faktorer eller bruk av medisiner eller nikotin. Resultatet er derfor noen gang noe vanskelig å forutse.

Trenger du mer informasjon eller ønsker å bestille time ta kontakt på tlf: 69254000 eller bruk bestilling på nett.

Vår plastikk kirurg har lang erfaring med gode resultater

Timebestilling

Du trenger ikke henvisning for å bestille time, og din helseforsikring kan brukes hos oss