Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Lårplastikk

Lårplastikk

Hva er en lårplastikk?

En lårplastikk er et inngrep hvor man fjerner overflødig hud og fett fra innsiden av lårene. Noen ganger kombineres inngrepet med fettsuging. Operasjonen medfører lange arr på innsiden av låret.

Hvem passer operasjonen for?

En lårplastikk passer best for de som har lokalisert fettansamling som ikke lar seg slanke vekk eller som har gått ned mye i vekt og har løs hud som henger. Det spiller ikke så stor rolle om du i utganspunktet er slank eller overvektig. Ønsker man smalere lår og har god hudkvalitet kan fettsuging alene, uten at man fjerner hud gi et godt resultat.

Hvordan utfører man inngrepet?

Før inngrepet vil kirurgen tegne på deg. Dere blir enige om hvilke områder som skal behandles. Selve inngrepet  foregår i narkose. Huden og fettvevet som man ønsker fjernet skjæres bort. Såret lukkes i flere lag med en tråd som løser seg opp av seg selv. Til slutt får du på deg et kompresjonsplagg.

Etter en lårplastikk

De første dagene etter inngrepet kan noe ubehag forekomme og du må bruke smertestillende. Det vil være brun tape på sårene som kan sitte på i 2 uker. Du kan dusje 3 dager etter inngrepet. Du må bruke en kompresjonsbukse i 4 uker dag og natt og deretter 2 uker på dagtid. Gjerne lenger. Det vil være en del hevelse i vevet og det kan ta 3-6 måneder til du ser endelig resultat.

Hva kan jeg forvente etter en lårplastikk

Etter operasjonen opplever pasientene at det er lettere å være fysisk aktiv, det blir mindre irritasjon mellom lårene og det blir enklere med klesvalg.

 

Trenger du mer informasjon eller ønsker å bestille time ta kontakt på tlf: 69254000 eller bruk bestilling på nett.

Vår plastikk kirurg har lang erfaring med gode resultater

Timebestilling

Du trenger ikke henvisning for å bestille time, og din helseforsikring kan brukes hos oss