Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Øyelokkplastikk

Øyelokkplastikk

Hva er en øyelokkplastikk?

Inngrepet innebærer fjerning av overflødig hud rundt øynene. Noen ganger må man også fjerne litt muskel- eller fettvev. Det er mest vanlig å korrigere øvre øyelokk, men har man store poser under øynene kan man også utføre nedre øyelokkplastikk

Hvem passer en operasjonen for?

Inngrepet er for deg som har overskudd av hud på øyelokk. I noen tilfeller kan huden nesten henge ned over selve øyet. Noen har mindre overskudd av hud men synes det har blitt vanskeligere å sminke seg grunnet løs hud. På nedre øyelokk er det poser som gir et uheldig kosmetisk uttrykk og som med fordel kan korrigeres. Inngrepet er et godt valg for både menn og kvinner.

Hvordan utføres operasjonen?

Operasjonen utføres vanligvis i lokalbedøvelse. Kirurgen tegner opp de områdene som skal fjernes. Du blir vasket i ansiktet og får en steril dekning på deg. Selve inngrepet varer ca. 30- 45 min.

Etter en øyelokkplastikk

Etter selve inngrepet ligger du vanligvis hos oss med et kjøleelement over øynene dine. Når du er hjemme igjen er det viktig at du ikke bøyer hodet ned, og sov gjerne med en ekstra pute for å få opp hodet i noen dager for å unngå hevelse. Du vil ha tape på såret. Etter ca. en uke kommer du tilbake til oss og vi fjerner stingene.

Hva kan jeg forvente av en øyelokkplastikk?

Inngrepet etterlater arr som er tilnærmet usynlige. En øyelokkplastikk gir deg et mer våkent blikk og gjør at du ser mer opplagt ut. Komplikasjonsraten ved denne typen inngrep er veldig lav og pasienttilfredshet svært høy.

Trenger du mer informasjon eller ønsker å bestille time ta kontakt på tlf: 69254000 eller bruk bestilling på nett.

Vår plastikk kirurg har lang erfaring med gode resultater

Timebestilling

Du trenger ikke henvisning for å bestille time, og din helseforsikring kan brukes hos oss