Hopp til navigasjonSkip to contentHopp til bunnområde

Kristinn Eiriksson

fotografbjornsen_DSC_1630

Generell - og gastrokirurg

Kristinn Eiriksson

Generell - og gastrokirurgi

Kristinn Eiriksson er utdannet lege ved Universitet i Island. Han startet sin utdannelse i generell kirurgi ved Rikshospitalet i Island, ved Ninewells Hospital Dundee i Skottland og ved Stavanger Universitets sykehus. Han er spesialist i generell kirurgi og spesialist i gastroenterologisk kirurgi.

Kristinn Eiriksson har jobbet i flere år med brokkproblematikk. Han har gjennomført hundrevis av brokkoperasjoner og har erfaring med alle typer brokk. Han gjennomfører mellom 100 -150 laparoskopiske lyskebrokk operasjoner i privat regi hvert år.

Eiriksson har tidligere jobbet ved Volvat med fedmekirurgi, brokk kirurgi og galleveislidelser – inkludert gallesteinsproblematikk, endetarms problematikk og utredning av generelle magesmerter.

Han har doktorgrad (Ph.D) ved Uppsala Universitet, Sverige innen tema på teknikker og utfordringer ved kikkhullsoperasjoner.

Han har bred erfaring med leveroperasjoner, galleveier, bukspyttkjertel, tykktarm og andre deler av det gastrointestinale systemet. Han har erfaring med diagnostiske og terapeutiske endoskopier fra 1999 og gjennomfører 50-100 endoskopien per måned.

Kristinn var ansvarlig for oppstart med fedmekirurgi ved SUS og har gjennomført flere hundre fedmeoperasjoner og andre gastrointestinale kirurgiske inngrep.

Bred erfaring med utredning av generelle magesmerter. Gjennomfører bl.a utredning og behandling for ACNES (Anterior Cutaneous Nerve Entrapment).

Generell kirurgi: gjennomfører småoperasjoner på hud: Fjerning av føflekker, talgcyster, lipoma og andre hudforandringer. Opererer inngrodde negler

Kristinn Eiriksson har i tillegg lengre erfaring med endoskopiske undersøkelser, diagnostikk og behandling. Han har gjennomført ca 800 endoskopier per år både gastroskopi og koloskopi.